Scherven

“ Een jaar geleden. Mark gleed in zijn leven door vele bochten. Meestal met zwier, flair, souplesse…

Maar die ene,echte… die was er te veel aan”

“ Mijn vader, op zijn begrafenis. Ze zijn er allemaal…

Ook die van FC Verbroedering, in dat eeuwige rood en groen…

Behalve één, die stuurt zijn kat…Ik!”

Moeder en zoon ontmoeten elkaar na een lange tijd.  Zij wil de draad weer opnemen, het goed maken.   Hij wil de waarheid horen, enkel uit hààr mond: dat wat hen nog bindt of… scheidt!

tekst: ignace goethals – regie & bewerking: herman verberckmoes – spel: sabine goethals, johnny de meyer – dans: dieter defurne – danscoach: rebecca fokkema – muziek: dieter bossu – kostuums: anny maes – fotografie: mich goethals – met dank aan: Werkgroep Verder : advies en lesmap.

Een theatervoorstelling over de obsessionele zoektocht naar de waarheid die botst met het verlangen naar verzoening, over het leven dat vaak een gebroken spiegel is waarvan de scherven moeilijk te lijmen zijn, over hoe mensen zo fragiel kunnen zijn dat het lijkt of ze elkaar nooit écht zullen vinden…

Praktisch

doelgroep: familie/avond: 14+ -school : 3de graad & 2de graad S.O + H.O. aantal schoolvs: 200 – duur: 70 min. –speelruimte: volgens TF – aanbod: gratis lesmap “Scherven… verder” – leidraad tot relfectie voorstelling – meet & greet met acteurs (nabespreking) – speelperiode: op aanvraag

boekingen: info@zamzamproducties.be – 0477/944.265

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *